Nieuwenhuyzen Agro Service & Cultuurtechniek


Stadsweg 123 9792 RE Ten Post
0502306040 Klik om te bellen

Over Nieuwenhuyzen Agro Service & Cultuurtechniek

Van Nieuwenhuyzen is actief in de handel van diverse produkten. te denken valt aan mest zowel vloeibaar als vaste mest, compost, champost, eierschalen, gips en vele andere bodem verbeterende produkten. Daarnaast wordt er handel gedaan in stro etc.

De verhandelde produkten worden veelal door ons eigen wagenpark vervoerd. Dit kan zowel met kiptrailers, walkingfloors, tanktrailers of schuifzeiltrailers gebeuren. 

Met betrekking tot het transport en verwerking van mest voldoen wij aan alle wettelijke eisen.

Daarnaast worden er ook produkten voor 3e vervoerd. Suikerbieten, uien, graan en vloeibare kunstmest zijn daar goede voorbeelden van.

Met betrekking tot het agrarische loonwerk zijn wij actief in de volgende produkt groepen:

Bieten: Zaaien met Kverneland 12 rijige zaaimachine met e-drive 2 elektrische aandrijving waardoor het mogelijk is in ruit vorm te zaaien. Rooien met 2 12 rijige rooimachines uitgerust met de modernste technieken alsmede met axiaal rollenreiniger.

Uien: Zaaien met Monosem 3 bedden van 1.50 meter met elk 4 rijen breedzaai.

Wortelen: Zaaien met Monosem 4x 75 cm. met mogelijkheid voor toevoeging van granulaat. Rooien met een De Wulff 2-rijige rooimachine met 4 en 5 kisten kantelwagens. Voor het overladen is evt een shovel beschikbaar.

Mest: Transport met trailers voorzien van geijkte weeg en bemonstering mogelijkheden. Uitrijden met sleepslang bemester tot 3000 meter slang met evt een tussenpomp. Uitrijden met een terragator uitgevoerd met een 15 m3 kunststof tank, 1.10 meter brede lagedruk banden met drukwisselsysteem en een veenhuis grasland bemester, of een 6 meter brede Everts bouwland bemester met gras/goenbemester zaai voorziening.

Graan: Dorsen met een Claas maaidorser 108 SL 17 voet maaibord, of opneem pickup. voorzien van verlies indikator en hakselaar.

Terrein onderhoud: Het onderhoud van terreinen w.o. bestrating en vegetatie wordt door ons bij diverse opdracht gevers uitgevoerd c.q. onderhouden. Hiervoor staan de benodigde machine's groot en klein tot onze beschikking 

Aanbod

Oogstmachines
Transport

Onze locatie

Nieuwenhuyzen Agro Service & Cultuurtechniek


Stadsweg 123 9792 RE Ten Post
0502306040 Klik om te bellen